top of page

TIMANTTISAHAUS

fMoottoriSahaTimantti1500px.jpg
fTimanttisahausReikä.jpg
fTimanttiSahaB1500px.jpg
fSähköTimSaha1500.jpg

Timanttisahaus pitkällä kokemuksella

Timanttisahaus soveltuu käytettäväksi erilaisiin kiviainesmateriaaleihin kuten betoniin, kiveen, tiileen ja erilasiin harkkoihin. Timanttisahaus on kätevä menetelmä monessa eri tilanteessa. Tyypillisesti timanttisahausta käytetään erilaisten ikkuna- ja oviaukkojen tekemiseen. Sitä voidaan hyödyntää myös portaikkoaukkojen ja muiden kulkuaukkojen tekemiseen. Timanttisahauksella voidaan myös poistaa vanhat parvekkeet ja portaat sekä muokata ja kaventaa elementtejä. Timanttisahaus voidaan suorittaa lattiaan, kattoon ja seiniin.

Temen-Rak tekee työt aina huolella ottaen huomioon asiakkaan toiveet ja sovitut asiat. Työt toteutetaan täysin kotimaisella ja ammattitaitoisella työvoimalla. Pyrimme tekemään työt mahdollisimman nopealla aikataululla laadusta tinkimättä. Työssä tarvittava sahauskalusto kulkee autossa työmiehemme mukana, joten tarvittavat välineet ovat aina nopeasti saatavilla. Tämän ansiosta timanttisahaus ei keskeydy turhaan yllättävissäkään tilanteissa.

Timanttisahaus ammattitaidolla

Timanttisahaus on siisti tapa sahata kiviainesta. Sahaus on lähes pölytön, koska pölynhallinnassa käytetään vettä, joka sitoo pölyn. Tämä estää pölyn leviämisen ympäristöön. Pölyn sitoma vesi taas kerätään vedenkeräyslaitteilla ja imureilla, jolloin itse työalue pysyy mahdollisimman siistinä. Timanttisahausta on myös mahdollista tehdä kuivana ilman vettä kohteesta riippuen.

Teemme timanttisahauksia sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Asiakkaitamme ovat pääasiassa suuret rakennusliikkeet, kunnat ja kaupungit Uudellamaalla ja Itä-Uudellamaalla.

Temen-Rak Oy omaa jo yli 40 vuoden kokemuksen timanttisahauksista. Ota siis yhteyttä kun haluat timanttisahaukset ammattitaitoiselta ja kokeneelta toimijalta.

bottom of page