top of page

PURKUTYÖT

Purkutyöt kaikkiin kohteisiin

Purkutyöt asiakkaiden tarpeiden mukaisesti Temen-Rak Oy:ltä. Olemme toteuttaneet vaativiakin purkutöitä asuin- ja liikerakennuksissa sekä teollisuusrakennuksissa. Purkutyöt tehdään aina yhteistyössä asiakkaan kanssa katselmusten ja asiakkaan hyväksymän purkusuunnitelman mukaisesti. Kehitämme purkutyötä jatkuvasti etsimällä uusia mahdollisuuksia kierrättää purkumateriaaleja. Olemme erikoistuneet saneerauskohteiden purkutöihin ja muihin pienempiin purkutöihin. Massiivipurut, joissa koko rakennus puretaan maan tasalle, eivät kuulu palveluvalikoimaamme.

Suoritamme hyvin monipuolisesti erilaiset purkutyöt. Tarvitseepa sitten 200 neliön toimitilasi osittaista tai kokonaisvaltaista sisätilojen purkua, olemme oikea valinta. Puramme esimerkiksi hallitilat ja tuotantotilat sisältä tyhjäksi sovitussa laajuudessa. Meiltä saat lisäksi tarvitsemasi putkistopurut ja sähköpurut. Putkistosaneerauskohteissa avaamme putkikuilut ja puramme vanhat putkistot. Poistamme vanhat sähkökaapelit, ilmastointilaitteet ja koneistot. Olemme purkaneet myös portaikkoja, vanhoja kattoja ja muita betonirakenteita. Tyypillisimpiä asiakkaitamme ovat suuret rakennusliikkeet, kaupungit ja kunnat. 
 

Purkutyöt laadukkaasti

Purkutöiden yhteydessä voimme tehdä tarvittavat timanttityöt. Jos esimerkiksi purkutyötä tehtävään tilaan tarvitaan uusia läpivientejä tai oviaukkoja, onnistuvat ne purkutyön ohessa.

Temen-Rak tekee purkutyöt Uudenmaan ja Itä-Uudenmaan alueella vankalla yli 40 vuoden kokemuksella. Ota siis yhteyttä kun haluat ammattitaitoista työn jälkeä.

bottom of page