top of page

ETUPUTSITYÖT

Betonipintojen jälkikäsittely – Temen-Rak Oy

Betonipintojen jälkikäsittely

Etuputsityöt tarkoittavat yleisesti betonipintojen jälkitöitä. Etuputsityöt ovat olleet yrityksemme palveluvalikoimassa toimintamme alusta lähtien. Kokemusta on siis kertynyt yli 40 vuoden ajalta.

 

Etuputsi on tarkoitettu elementtienasennustyön jälkeen tehtäväksi betonipintojen viimeistelyksi ennen varsinaisia paikkaus- ja tasoitetöitä. Etuputsityössä elementti- ja valutöiden jälkeen pinnasta piikataan ja hiotaan pois betonipurskeita, roiskeita ja valumia. Näin saadaan valmis pinta tasoite- ja maalipintaa varten. Teemme siis pohjatyön valmiiksi maali- ja tasoitemiehiä varten. Valettuihin lattioihin voi joskus jäädä betoniliimaa, joka voidaan poistaa etuputsityöllä. Teemme myös tarvittaessa paikkaus- ja oikaisutyöt. 

Etuputsityön suoritamme käyttämällä muun muassa piikkauskoneita, timantti- ja kivilaikkoja. Lattioihin voidaan käyttää lattiahiomakoneita. Käytössämme ovat niin paineilma- kuin sähkötyökoneetkin. Pölynhallinnassa käytämme imureita, jolloin etuputsista aiheutuva pölyn määrä pysyy minimissä. 

Tarjoamme etuputsityötä Uudellamaalla ja Itä-Uudellamaalla oleville rakennusliikkeille, kunnille, kaupungeille ym. Tyypillinen työ saattaa sisältää koko rivitaloalueen tai kerrostaloalueen etuputsityöt. 

Ota yhteyttä meihin, kun tarvitset osaavaa ja kokenutta etuputsityön tekijää.

bottom of page