top of page

TIMANTTIPORAUS

fTimanttiporausPikku.jpg
Timanttiporausta Temen-Rakilta

Timanttiporaus 40 vuoden kokemuksella

Timanttiporaus sujuu meiltä yli 40 vuoden kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. Teemme työt aina huolellisesti ja asiakkaan toiveet huomioon ottaen. Pitkän kokemuksemme ansiosta työt saadaan valmiiksi nopealla aikataululla ilman, että työn laadusta tarvitsee tinkiä. Teemme kaikki timanttityöt kotimaisella työvoimalla. 

Timanttiporaus mahdollistaa siistien läpivientien tekemisen erilaisiin kiviainesmateriaaleihin, kuten esimerkiksi betoniin, kiveen, tiileen ja erilasiin harkkoihin. Pystymme suorittamaan timanttiporauksia pienistä halkaisijaltaan 8mm:n rei’istä aina suuriin jopa 1000 mm:n reikiin saakka. Timanttiporaus onnistuvat niin lattiaan, seinään kuin kattoonkin ja niitä voidaan tehdä sekä uudis- että saneerauskohteisiin.

 

Timanttiporauksen käyttökohteita on useita. Timanttiporaamalla voidaan tehdä erilaisia siistejä läpivientejä. Sillä onnistuvat myös esimerkiksi ilmastointireiät, putkistoreiät ja ilmalämpöpumpun läpiviennit sekä reiät betonisiin kaivonrenkaisiin.

Timanttiporaus laadukkaasti ja tarkasti

Timanttiporaus on piikkausta hiljaisempi ja siistimpi vaihtoehto. Timanttiporauksessa syntyvän melun määrä on suhteellisen pieni, siinä ei synny lainkaan runkomelua. Timanttiporaus on pölytön tapa saada reikiä aikaan, koska pölynhallinnassa käytetään vettä. Pöly sidotaan veteen, jonka jälkeen vesi kerätään vedenkeräyslaitteilla ja –imureilla. Vahva ammattitaitomme ja kokemuksemme vedenhallinnasta mahdollistaa työn toteutumisen pölyttömästä ja siististi turhaa sotkua välttäen. Timanttiporaus on myös mahdollista tehdä kuivana ilman vettä, jos kohde ja tilanne sen vaatii.

Kalustoomme kuuluvat hydrauliset ja sähkökäyttöiset timanttiporat. Kalusto liikkuu autojemme mukana, joten tarvittavat välineet ovat heti nopeasti käytettävissä. Tarjoamme timanttiporauksia pääasiassa Uudenmaan ja Itä-Uudenmaan asiakkaille. Asiakaskuntaamme kuuluvat suuret rakennusliikkeet, kaupungit ja kunnat yksityishenkilöitä unohtamatta. Ota yhteyttä Temen-Rak Oy:n ammattilaisiin kun haluat timanttiporauksen tekijäksi luotettavan ja kokeneen toimijan.

bottom of page